Z odrůdy Saperavi se připravuje i víno Mukuzani, čemuž odpovídá sytá červená barva tohoto vína. Jeho sametová chuť připomíná zralé višně a tmavé ovoce. Celkový dojem je podtržený sladkými mandlemi a okořeněný pepřem. Odrůda skvělé doplňuje pokrmy ze zvěřiny a sýrů.
Opravdovou chloubou bílých odrůd je Tsinandali. Slámová barva s ovocným buketem a jemnou chutí doslova pomazlí chuťové buňky. Díky své intenzivní chuti jablek a citrusů protkané cedrem a okořeněné vanilkou se skvělé hodí k pokrmům z mořských plodů a zeleniny.
Nejlepším způsobem k najití vašeho oblíbeného vína je tedy se k němu propít. Nezaručujeme, že Vám k tomu jeden večer bude stačit. Proto byste naši restauraci měli navštívit častěji !